Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

February 20, 2021

Proper henter rekordstor investeringsrunde

af
Proper

Så blev det officielt! Som man kan læse i Børsen, EjendomsWatch, og TechSavvy har vi i Proper sikret os én af de største danske seed-investeringer nogensinde på 28,5 millioner kroner.

Det hele startede med en snak, over en kop kaffe, en sommerdag i 2017. Vi kunne se, hvor mange udlejere, der sad fast i besværlige excel-ark, og hvor stort et behov der var - og er - for at hjælpe dem med at holde styr på deres lejemål, betalinger, bogføring, kommunikation og meget mere.

Siden da er det gået stærkt. Rigtig stærkt. Over 3.500 lejemål administreres i dag af Proper, en vækst i antal lejemål på over 200% i 2020. Investeringsrunden er et kæmpe skulderklap til hele vores team, som hver dag arbejder for at gøre det nemmere at udleje og bo i lejemål.

Stærke investorer

Runden er ledet af den nordiske investeringsfond byFounders med opbakning fra PreSeed Ventures, Vækstfonden og en række prominente private investorer; Bjarke Ingels (stifter af BIG), Mikkel Bülow-Lehnsby (med-stifter og formand for NREP), Henrik Werdelin (stifter af Barkbox og Prehype), Ole Markussen (tidligere CFO i DEAS, Danmarks største ejendomsadministrator), Morten Just (med-stifter af Android wear ved Google) og Steen Bøttzau Haunstrup (med-stifter af Sproom and Rackbeat).

Interessen blandt investorer har været stor og vi er stolte over at have nogle af de mest erfarne personer med i ejerkredsen.

Tommy Andersen, Managing Partner hos byFounders og tidligere medstifter og direktør i Libratone, der er en del af den nye investorkreds, viste os tidligt stor interesse:

“Proper er en af de mest interessante business cases, vi har set længe. Ikke alene har vækstraterne været imponerende. Produktet kan også skaleres ekstremt effektivt, og med en senere tilkobling af blandt andet ydelser til lejerne, er potentialet enormt”, siger Tommy Andersen.

Især det langsigtede potentiale, der ligger i at være en global platform for både udlejere og lejere at gøre det nemt at bo i et lejemål, tiltrak Bjarke Ingels, den verdenskendte arkitekt og stifter af BIG som investor:

“Propers vision om at gøre det nemt for alle mennesker at leve det liv, de gerne vil, er vildt inspirerende. Morgendagens vindere er dem, der tænker mennesker først, og det gør Proper“, udtaler Bjarke Ingels.

Det sker der nu

Visionen for Proper har altid været at gøre det nemmere at være udlejer og lejer. Vi kan se at vi gør en stor forskel for de mere end 300 udlejere og 3.500 lejere der bruger vores services hver dag. Planerne for hvordan vi kan gøre livet lettere for lejere og udlejere rækker langt længere end de services vi leverer i dag.

Det er det investeringen er taget ind til at facilitere. Først og fremmest skal investeringen bruges til at følge med efterspørgslen. Vi udvider antallet af lejemål vi administrerer med mere end 350 hver måned, og vi forventer at administrere mere end 14.000 lejemål i udgangen af 2021. Det vil gøre Proper til én af de største ejendomsadministratorer i Norden.

Samtidig arbejder vi på flere spændende funktioner og services som vi kommer til at præsentere hen over det næste års tid.

Og så kigger vi også ud over Danmarks grænser, hvor vi i april åbner op i både Holland og Tyskland.

For at håndtere den store vækst er det selvfølgelig helt afgørende, at vi har de absolut bedste folk med ombord. De seneste 8 måneder er vi gået fra 10 til 25 medarbejdere. Vi har gjort det rigtig godt, og været heldige, med at tiltrække nogle af de mest kompetente personer til både udvikling, kundehåndtering og salg. Og det skal vi blive ved med. For vi forventer at være 42 medarbejdere i udgangen af 2021.

Hvis du er interesseret i, hvad Proper kan gøre for dig som udlejer, eller hvis du kunne tænke dig at blive en del af holdet så læs mere og kontakt os på helloproper.com.

Vi glæder os til det næste kapitel!

Jacob & Morten

Tags:
investering, medieomtale, funding,

Relaterede artikler

iPad showing off the Proper platform

Bliv ringet op og hør mere om Proper

Er du klar til en samtale om administration af dine lejemål?
Skriv dig op her og vi ringer dig op til en samtale om hvordan vi kan hjælpe.

Tak! Vi ringer dig op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.