Privatlivs- og cookiepolitik

1. Generelt

I forbindelse med din brug af Proper’s hjemmeside indhenter vi nogle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at bruge vores service, og du skal informeres om, hvilke oplysninger der indhentes, og hvordan de behandles. Derfor har vi lavet denne denne Privatlivs- og cookiepolitik der overordnet forklarer hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med vores opgavevaretagelse. 

Du skal være opmærksom på, at du accepterer denne beskrivelse af vores politik, når du besøger websitet.

2. Sikkerhed

Vi er meget bevidste om at dine oplysninger skal behandles med respekt over for dit privatliv og oplysningernes fortrolighed. Derfor behandler vi også dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondataforordningen (EU) 2016/679. Det betyder, at alle oplysninger, som vi indsamler eller modtager om dig, behandles efter de behandlingsgrundlag, der findes i forordningen. Afhængigt af forholdet mellem dig og os, og dermed hvilke informationer, vi indsamler, kan behandlingsgrundlaget variere.

I overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne i Danmark og EU, sørger vi for at have de  nødvendige tekniske, organisatoriske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger således vi kan beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang til personoplysninger.

Når der vurderes hvilket sikkerhedsniveau der er passende, tager vi hensyn til de risici, som behandling udgør - især ved hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang til personoplysninger, der er transmitteret, opbevaret eller behandlet på anden vis.

3. Hvem har adgang til dine data

Propers ansatte har adgang til dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for din henvendelse eller Propers daglige arbejde. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

4. Informationer vi indsamler

Når du benytter dig af vores tjenester og hjemmesider, vil der f.eks. blive indhentet disse typer af sporings- og adfærdsmæssige detaljer: lokaliseringsdata, adfærdsmønstre, IP-nummer, cookie-id'er personlige præferencer, samt ID’er på enheder som du bruger til at benytte vores tjenester og hjemmesider.

Vores formål med at indhente oplysninger er, at kunne identificere dig som bruger samt kunne servicere dig som bruger bedst muligt. Når du f.eks. sender os en forespørgsel, anvender vi de informationer, du har oplyst, til at svare dig.

Vi vil også anvende din e-mail til at sende dig markedsføring, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

5. Opbevaringstid

Vi opbevarer dine data, indtil de ikke længere er nødvendige for os at behandle. I visse situationer kan det være vanskeligt på forhånd at give en nøjagtig tidsramme, men nedenstående afsnit viser vores ramme for behandlingstiden af dine oplysninger.

Oplysninger tilknyttet transaktioner mellem dig og os slettes som udgangspunkt senest efter den almindelige forældelsesfrist på 5 år efter udløbet af aftalen.

Markedsføringssamtykke slettes hurtigst muligt efter din afmelding.

Såfremt vi har grund til at opbevare dine oplysninger for at opfylde retlige forpligtelser, der påhviler os, herunder f.eks. juridiske tvister, forbeholder vi os at opbevare dine oplysninger i længere tid og minimum indtil sagens afslutning.

6. Deling af dine oplysninger

Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt. Ved tredjeparter forstås følgende:
- Godkendte databehandlere, som hjælper os med IT- eller andre tjenesteydelser
- Andre offentlige myndigheder, hvor vi har et lovligt behandlingsgrundlag herfor

Vi deler også dine oplysninger med ovenstående eller andre tredjeparter, hvis vi er forpligtet hertil som følge af lovgivningen, eller for at vi kan beskytte vores interesser i en juridisk tvist.

7. Tjenester på sociale medier

Vores website kan indeholde sociale medie funktioner som f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

8. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode os om indsigt i, berigtigelse eller sletning af personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan på samme måde anmode os om at begrænse vores behandling, ligesom du kan gøre indsigelse over denne samt anmode os om at videresende oplysningerne til andre.  Det er imidlertid ikke sikkert, at vi må eller kan følge din anmodning, f.eks. grundet lovkrav. Vi anbefaler derfor, at du indledningsvis retter henvendelse til os, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. På den måde kan vi forhåbentlig finde en løsning i fællesskab angående din forespørgsel.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere herom samt finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

9. Cookies

Vi indsamler ved hjælp af cookies visse oplysninger, som din computer afgiver, når du besøger vores website.

Vi bruger cookies til statistik for at kunne dig den bedst mulige brugeroplevelse på websitet, og der bliver i den forbindelse ikke gemt personlige data om dig. Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på vores website til tredjemand i andre tilfælde end de, der er beskrevet i denne cookiepolitik.

Ved at bruge websitet, anvende tjenester via websitet eller modtage vores e-mails, samtykker du brug af cookies i overensstemmelse med denne politik.

Hvis du vil, kan du læse mere om cookies hos Erhvervsstyrelsen. Ydermere har du mulighed for at slette eller blokere for cookies. Det kan du læse om her. Du skal være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores hjemmeside anvender primært følgende tre typer cookies:

9.1 Driftsmæssigt nødvendige cookies

Disse cookies er afgørende for driften af vores websitet, og gør det muligt for dig at bruge vores websitet. Hvis du deaktiverer disse cookies, vil websitet muligvis ikke fungere korrekt for dig.

9.2 Performancecookies

Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger websitet og overvåger websitets præstationer. For eksempel fortæller performancecookies os, hvilke sider der er populære, overvåger trafikken til vores website og sammenstiller anonyme analytiske oplysninger. Performancecookies kan også bruges til at identificere og afhjælpe driftsmæssige problemer med websitet.

9.3 Funktionalitetscookies

Disse cookies bruges til at genkende og huske dine præferencer. For eksempel kan funktionalitetscookies bruge oplysninger, såsom din placering, til at sikre, at du kommer frem til en version af vores website, der er specifik for din by eller region.

Derudover vil du også komme i kontakt med nedenstående type af cookies når du interagerer med os:

9.4 Tredjepartscookies

Tredjepartscookies er cookies, der er udsendt af andre end os.

9.5 Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik. Vi vil lægge en notits på vores website i 30 dage efter ændringen er trådt i kraft.