Ofte stillede spørgsmål

Hvad? Hvornår? Hvor? Hvordan?

Find svaret på de oftest stillede spørgsmål her på siden. Fandt du ikke svaret, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvad er et påkrav?

Et påkrav er en påmindelse til lejeren om, at huslejen ikke er betalt rettidigt. Der en række krav til påkravets udformning, som skal overholdes for, at påkravet er gældende. Et påkrav sendes med afleveringsattest, så der er dokumentation for, at påkravet er blevet fremsendt til modtager.

Hvor ser jeg hvilke lejere der har betalt?

Du kan altid logge ind på platformen og få et overblik over hvilke lejere der har betalt, hvornår de har betalt, og hvor meget de betalt.

Log ind på platformen

Hvor ser jeg, hvor meget en lejer mangler at betale?

På platformen kan du på lejemålsoversigten se balancen for hvert lejemål. Ved at klikke på det enkelte lejemål, kan du så se en mere detaljeret status for betalingerne.

Log ind på platformen

Hvordan opretter jeg en ny lejer?

Alt du skal gøre er blot at sende den udfyldte kontrakt uden kontooplysninger til os, så sørger vi for, at den bliver sendt til digital signering hos dig og lejer. Så snart kontrakten er underskrevet af begge parter, vil I modtage en kopi af den underskrevne kontrakt. Vi sørger efterfølgende for at oprette lejer på platformen, og sikrer at lejebetalingerne kommer videre til dig. Hvis du ikke ligger inde med en underskrevet lejekontrakt kan du anvende lejekontraktbyggeren til at bygge en ny kontrakt.

Upload kontrakter her

Hvordan sender jeg en kontrakt til underskrift?

Når du har en lejekontrakt, der skal underskrives, sender du den blot til os med kontaktinformation på lejer. Derefter sørger vi for, at den bliver sendt til digital signering hos både dig og lejer. Så snart kontrakten er underskrevet af begge parter, vil I modtage en kopi af den underskrevne kontrakt. Vi sørger efterfølgende for, at oprette kontrakten på platformen, og sikre at lejeindbetalingerne kommer videre til dig.

Upload kontrakter her

Hvornår kan et påkrav sendes?

Et påkrav kan tidligst sendes tre hverdage efter sidste rettidige betalingsdag.

Kan I hjælpe med forbrugsopgørelser?

Vi har et tillægsmodul, der tilbyder at vi ligeledes står for forbrugsopgørelser. Kontakt os på support@helloproper.com for mere information.

Skriv til os

Tilbyder I at administrere lejemål i udlandet?

På nuværende tidspunkt tilbyder vi administration af lejemål i Danmark og i Holland.

Understøtter I EAN-fakturering?

På nuværende tidspunkt understøtter vi desværre ikke EAN-fakturering.