Ydelser

Nem og enkel ejendomsadministration

Nem og enkel ejendoms-administration

Her på finder du en oversigt over, hvordan vi kan hjælpe dig samt hvad vores ejendomsadministrationspakke og vores tillægsmoduler indeholder. Udfyld din e-mailadresse i feltet herunder for at høre mere.

Administration af lejemål

Beboelses- og erhvervslejemål

I vores ejendomsadministrationspakke får du, blandt andet, adgang til vores platform med information om dine lejeforhold og lejemål, og automatiseret kommunikation til lejerne om deres lejebetalinger. Pakken inkluderer:

Adgang til platformen med dine lejeforhold og lejemål

Automatiseret opkrævning og afstemning af leje, jf. lejeloven

Automatiseret kommunikation til lejerne om lejebetalinger

Håndtering af påkrav og ophævelser

Automatiseret lejeregulering jf. nettoprisindeks

Digital kontraktstyring samt underskrifter med NemID eller touch signatur

49kr / måned / lejemål ekskl. moms

Hold styr på alle dokumenterne

Det er vigtigt at holde styr på dokumenterne når man udlejer ejendomme. Med vores platform kan du uploade og gemme lejekontrakter, husregler, bilag, billeder fra indflytning og udflytning, og opbevare alt samlet lige der, hvor du har brug for det.

Inkluderet

Vores intelligente betalingsopsætning

En af måderne, vi er anderledes på i Proper er, hvordan vi håndterer betalinger fra lejere. Vores intelligente løsning er baseret på individuelle konti for alle lejere, som hjælper udlejere med at få deres lejebetalinger så hurtigt og nemt som muligt.

Inkluderet

Eksportér og analysér efter dit behov

Eksportér kredit- og debitposter på alle dine lejemål for at få et overblik eller for at lave dine egne rapporter i Excel, eller eksportér udbetalinger samt dine lejeres indskud for at afstemme banken eller dine konti.

Inkluderet

Direkte integration med Visma e-conomic

Visma e-conomic er Danmarks førende regnskabssoftwareleverandør. Du kan nemt forbinde direkte til e-conomic for at strømline dit regnskab og bogføring. Vores integration sikrer, at regninger og kreditnotaer posteres i e-conomic helt automatisk.

Med Visma e-conomic kan du, udover at integrere med Proper: Håndtere bilag, automatisk beregne moms og nemt foretage indberetninger, oprette og sende ordrer, tilbud eller rykkere til dine lejere via e-mail, og meget mere.

Inkluderet
Illustration of how Proper and Visma e-conomic is linked.

Forbrugsopgørelser

Vi ved, at årlige forbrugsopgørelser (snart månedlige i EU) er komplekse og kan være svære at holde øje med. Derfor tilbyder vi at tage os af forbrugsopgørelser, registrering af varme, vand og andet forbrug og sammenholdning med acontobeløber.

Du kan altid kontakte os for at høre, hvad vi skal bruge for, at du ligeledes kan få forbrugsopgørelser i dit samlede overblik.

19kr / måned / lejemål ekskl. moms
iPad showing off the Proper platform

Bliv ringet op og hør mere om Proper

Er du klar til en samtale om administration af dine lejemål?
Skriv dig op her og vi ringer dig op til en samtale om hvordan vi kan hjælpe.

Tak! Vi ringer dig op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.